re-integratie, loopbaanbegeleiding, outplacement & coaching

SLIM-subsidie

‘Voor optimale besteding van de SLIM-subsidie kies ik voor een Noloc erkend loopbaanprofessional’


De SLIM-subsidie heeft als doel om leren en ontwikkelen in het mkb vanzelfsprekend te maken. Dit betekent dat in de onderneming aandacht is voor de ontwikkeling van het bedrijf en de medewerkers.

Wat kun je met de SLIM-subsidie doen?

In de regeling zijn vier activiteiten genoemd waarvoor je als ondernemer in onder andere het MKB een subsidie kunt aanvragen. Om een beter beeld te krijgen van deze vier activiteiten, vind je hieronder verdere informatie.

  1. Doorlichting van de onderneming.
  2. Loopbaan- en ontwikkeladviezen.
  3. Een methode in de onderneming die werknemers in het bedrijf stimuleerthun kennis, vaardigheden en beroepshouding verder te ontwikkelen tijdens het werk.
  4. Bieden van een praktijkleerplaats in de derde leerweg.

Meer weten over de SLIM-subsidie? Of wil je weten of jij voor deze subsidie in aanmerking komt en wat de voorwaarden zijn? Kijk dan op de site van het Ministerie van Sociale Zaken of op de Noloc of vul het contactformulier in.

Let op: het tijdvak voor het aanvragen van de SLIM-subsidie is van 1 september tot en met 30 september 2020.

 

Re-integratie

Loopbaan

Outplacement

Coaching

mijn opdrachtgevers zijn:

reviews

Maria heeft mij begeleid in mijn re-integratietraject Spoor 2. Bij de gesprekken die ik had met Maria voelde ik mij gelijk op mijn gemak. Maria is rustig, begripvol en erg behulpzaam. Na een paar gesprekken met Maria wist ik dat een baan in de zorg goed bij mij zou passen en al heel snel heeft Maria een werkervaringsplaats voor mij gevonden in De Dilgt in Haren, als woonassistent. Dankzij de hulp van Maria heb ik nu een baan bij ZINN Thuiszorg in de functie van huishoudelijk medewerker. Het is een goede keuze geweest en het bevalt mij ngoed. Ik heb nu een heel ander leven, waarin ik mij zeer gelukkig voel.

Maria mijn hartelijke dank voor alles.

vrouw, 57

Ik wilde een kort en krachtig loopbaanadviestraject en dat heb ik bij Maria gevonden!

Een prettige intake, een heldere analyse van mijn persoonlijke situatie en een vlotte route naar eigen acties.

Ik beoordeel het traject als positief en raad Maria van harte aan.

man, 43

Maria is een echte professional en deskundig in haar vakgebied. Ze kan zich goed verplaatsen in anderen, is betrouwbaar en een goede sparringpartner.

Maria heeft als loopbaancoach mij goed begeleid en geholpen om een volgende stap te maken in mijn carrière.

man, 47